fredag 18. desember 2009

Hjerter! .....igjen...



Eit mini-innlegg til meg og vere.... I kveld har eg atter ein gang sydd ei par hjerter. Fekk takk i nokre fleire band på min tur til Balestrand på mandag. Dermed så poppa det opp eit par nye variantar i hovudet mitt som berre måtte ut...
I kveld har vi vore på julekonsert i kyrkja. Mange flinke sangtalent og koret sang julestemninga inn. Etter konserten er det tradisjon med juletregang. Dette trur eg eigentleg er litt spesielt at vi gjer i kyrkja. Så lenge eg kan hugse har vi hatt denne tradisjonen. Forskjellen er at ringen rundt juletreet var mykje større før. Eg er eigentleg ikkje ein veldig ivrig juletregangar, men i dag måtte eg berre vere med, for denne tradisjonen syns eg er verdt å ta vare på!
I morgon blir det Førdetur. Eg må berre ta meg kraftig sammen å komplettere julegavene. Må sendast og leverast både hit og dit. Trur mange avgangar har deadline i helga, så ....Og sjølvsagt ein tur på gjenbruk, den mest spennande butikken i heile Førde!!
Sov godt, til dei som endå ikkje søv,....og god vakt dei som faktisk ikkje skal sove i natt!



7 kommentarer:

Solveig sa...

Så mye flott du lager! Hjertene ble kjempefine. Kjenner meg godt igjen med disse ideene som popper opp i hodet i tide og utide:o) Igjen koselige tradisjoner hos dere....må visst innfinne meg i ditt miljø snart:o))
Håper du får en fin julehandel i morgen. Gjenbruk var jeg innom i dag. Fikke med meg et speil og noen andre småting:o) Der får jeg i allefall bilder i hodet:o)
Ha en flott helg, Heidi.
Klem fra Solveig

Minka sa...

Heisann, ville bare ønske deg og dine en kjempe fin helg...
Klems...

jannes hobbykrok sa...

Så fint å se en annen bloggeier med litt hjertedilla!
Kjempekoselig bloggg du har!Janne

kreakris sa...

Desse var også fine! Og korte innlegg er heilt lov;)
Så koselig med julekonsert og juletregang. Eg jobbar hardt for å få julestemninga, og er på gli no. Huset er fullt av englar og raude detaljar, og ute ligg snøen så fin og kvit. Julemusikken kling fint i øyrene, og sviblane luktar søtt og godt.
Håpar du er i boks med julehandelen no, og at du kom over eit funn eller to på gjenbruksbutikken!
God helg!
Klem

Nostalgia sa...

Så skjønne hjerter ! Ja i Førde finner du det meste, det er en utrolig handleby :-)

Ønsker deg en fin Adventshelg !
Klem, Nostalgia

Solveig sa...

Vil bare stikke innom for å ønske deg en nydelig jul, min venn! Kjekt å følge alle dine sprelske ideer og påfunn her på bloggen. Du er bare superkreativ!
Kos deg masse med dine!
Juleklem fra Solveig

SNILLPIKE♥ sa...

Du verden så masse fint du har laget, en driftig dame må jeg si. Kikker innom for å ønske deg og dine en fredelig julehelg.