fredag 18. desember 2009

Hjerter! .....igjen...Eit mini-innlegg til meg og vere.... I kveld har eg atter ein gang sydd ei par hjerter. Fekk takk i nokre fleire band på min tur til Balestrand på mandag. Dermed så poppa det opp eit par nye variantar i hovudet mitt som berre måtte ut...
I kveld har vi vore på julekonsert i kyrkja. Mange flinke sangtalent og koret sang julestemninga inn. Etter konserten er det tradisjon med juletregang. Dette trur eg eigentleg er litt spesielt at vi gjer i kyrkja. Så lenge eg kan hugse har vi hatt denne tradisjonen. Forskjellen er at ringen rundt juletreet var mykje større før. Eg er eigentleg ikkje ein veldig ivrig juletregangar, men i dag måtte eg berre vere med, for denne tradisjonen syns eg er verdt å ta vare på!
I morgon blir det Førdetur. Eg må berre ta meg kraftig sammen å komplettere julegavene. Må sendast og leverast både hit og dit. Trur mange avgangar har deadline i helga, så ....Og sjølvsagt ein tur på gjenbruk, den mest spennande butikken i heile Førde!!
Sov godt, til dei som endå ikkje søv,....og god vakt dei som faktisk ikkje skal sove i natt!7 kommentarer:

Solveig sa...

Så mye flott du lager! Hjertene ble kjempefine. Kjenner meg godt igjen med disse ideene som popper opp i hodet i tide og utide:o) Igjen koselige tradisjoner hos dere....må visst innfinne meg i ditt miljø snart:o))
Håper du får en fin julehandel i morgen. Gjenbruk var jeg innom i dag. Fikke med meg et speil og noen andre småting:o) Der får jeg i allefall bilder i hodet:o)
Ha en flott helg, Heidi.
Klem fra Solveig

Minka sa...

Heisann, ville bare ønske deg og dine en kjempe fin helg...
Klems...

jannes hobbykrok sa...

Så fint å se en annen bloggeier med litt hjertedilla!
Kjempekoselig bloggg du har!Janne

Kristine sa...

Desse var også fine! Og korte innlegg er heilt lov;)
Så koselig med julekonsert og juletregang. Eg jobbar hardt for å få julestemninga, og er på gli no. Huset er fullt av englar og raude detaljar, og ute ligg snøen så fin og kvit. Julemusikken kling fint i øyrene, og sviblane luktar søtt og godt.
Håpar du er i boks med julehandelen no, og at du kom over eit funn eller to på gjenbruksbutikken!
God helg!
Klem

Nostalgia sa...

Så skjønne hjerter ! Ja i Førde finner du det meste, det er en utrolig handleby :-)

Ønsker deg en fin Adventshelg !
Klem, Nostalgia

Solveig sa...

Vil bare stikke innom for å ønske deg en nydelig jul, min venn! Kjekt å følge alle dine sprelske ideer og påfunn her på bloggen. Du er bare superkreativ!
Kos deg masse med dine!
Juleklem fra Solveig

ann helen sa...

Du verden så masse fint du har laget, en driftig dame må jeg si. Kikker innom for å ønske deg og dine en fredelig julehelg.