lørdag 26. september 2009

Gjenbruk, -stort sett...
Syns det er kjempeartig med gjenbruk. Har eit lager av gamle gardiner, stoffrestar, stoff frå gjenbruksbutikken mm. Har produsert ein del sengetepper, krabbetepper osv, siste åra. Det går litt i rykk og napp. Ryddeprosessen for eit par dagar sidan, resulterte i eit nytt rykk.
Har sydd dette sengeteppet i blåtonar. Passar fint på denne blå senga, vi får sjå kva det blir til...Har blitt "smitta" av Kreakris i Hobbyrommet og diverse andre handlenettsyarar. Difor har eg no laga mitt første. Syns dette 70-tals stoffet er utruleg friskt. Dempa det litt med ei baklomme frå ei dongeribukse og dongerihandtak. Veska er også fora med dongeri. Så trur den skal tole litt varer... Veska er overrekt tanta på Åsen i bursdagsgave. Har også skrive ein liten tekst på lomma med med tekstiltusj..


Har for lenge sidan fått bestilling på eit slikt lappekoseteppe. Det er såpass lenge sidan at at eg måtte lage teppet ein god del større enn det som var opprinneleg plan. Guten som skal kose seg under det, har nemleg vakse i mellomtida! Men, men, omsider vart det ferdig. Lappar i grøntonar på eine sida, og grøn fleece på andre sida. teppet er ca 120x140 og har 195 lappar. At eg gidd!Iallefall, kjekt når det er ferdig. Det har laga seg bilde av neste teppe oppi hovudet mitt. Dette skal bli eit vattert krabbeteppe. Er allereie godt i gang. Kanskje bilde i morgon?
2 kommentarer:

Minka sa...

Så gøy med gammle stoffer, mye gøy å lage av det. Gjenbruk har sin spesielle sjarm. Fine tepper ble det, og stoffet på handlenettet var bare herlig.
Klem Kristin

Kristine sa...

Du er flink med lappar! Herlege fargesamansetningar.
Og handlenettet var kjempekult. Likte retrostoffet veldig!
Håpar vi sjåast på tirsdag:)