torsdag 29. oktober 2009

Hjerter og NorgesglasI dag var det den store hjertedagen. Etter å ha blitt inspirert både her og der når det gjeld mosehjerte og andre hjerter, kom eg endeleg i gang. Dette var jo på langt nær så vanskeleg som eg hadde frykta. Så dei blei produsert nokre hjerter "på rappen" her. Hjertet på bildet over har fått plass ved utgangsdøra.
Som tidlegare Postmann Pat veit eg at det er kjekt med trivsel rundt postkassa. Og det er ikkje berre triveleg for postmannen, men for oss andre også sjølvsagt. Eit hjerte fekk difor plass i postkassehuset vårt. Dette vesle huset, er ein krysning av ein melkeramp, eit buss-skur og eit postkassestativ. Det kan brukast til så mangt..

Hjerte av lerkegreiner har eg også laga. Det har enn så lenge fått plass på den tomme veggen i stova. Greinene eg plukka hadde fortsatt nåler, så eg gadd ikkje lage så mange av desse i denne omgang. Har hengt resten av greinene ute så dei får drysse seg ferdig før eg produserer meir av den sorten...


Hadde litt til overs etter dagens produksjon. Dette har eg rett og slett putta på eit glas, så får det vere dekorasjon på kjøkkenet inntil eg skal lage noko meir.
Eg har MANGE Norgesglas. Nokre av desse brukar eg av og til. I dag var dagen då fleire enn på lenge skulle få komme inn i den daglege drifta. Som så mange andre bloggarar har eg putta te-lys på eit par stykker. Dei får stå framme på kjøkkenet.Under skaprydding på kjøkkenet i dag. Fekk fleire glas flytte inn i skapet. Mykje ryddigare med einsarta oppbevaring...Det likar eg!
Når eg holdt på med hjertemakeriet mitt drog eg greiner og mose inn på kjøkkenet. Veslepus syns det var utruleg festleg med masse greiner å leike med på kjøkkengolvet. Saman med søskena sine hadde han full fest!


Eit siste hjert fekk plass i gangen. Er litt spent på kor lenge det får henge før det blir plagsom dryssing av mose, men det vil vise seg. Dette hjertet er pynta med tynn sølvtråd og perler. Det visar ikkje særleg godt på bildet, for eg har eit ikkje-verdens-beste-kamera...Det blir nok laga fleire hjerter her i huset. Dette var morro!

5 kommentarer:

Mira sa...

Nydelige hjerter! Nå fikk eg lyst til å lage mosehjerte.
Fint postkassehus. Kjekt at posten ikkje blir våt også.
Ønsker deg ei fin helg.Klem.

Lykkeliten sa...

Så mange fine hjerter du har laget.
Må nok ut og skaffe meg litt mos før snøen kommer- jeg er som vanlig sent ute.

Skal få sendt premien din avgårde også. Håper det er noe du liker!

Klem fra lykkeliten

Solveig sa...

Ååå så fine hjerter du har laget! Hjerter skaper hygge og kos-dem kan man ha over alt! Kjempefint hos deg:o)
Klart du skal være med på hytta. Kom med forslag på dager du er ledig, så drar vi en tur:o)))
Ha en fin helg.
Klem fra Solveig

Margrethes hus og hage sa...

Så fine hjerter du har laget :) Det pyntet fint opp på postkassestativet :)

norgesglass brukes her også, kjempefine.

Hilsen Margrethe

Minka sa...

Kjempe fine hjerter du hadde fått laga deg. De er ikke så vanskelige, men tar litt tid bare..
Men de var flotte..
Klem Kristin