søndag 8. november 2009

Litt nytt, litt brukt og vinnarlukke!


Eg er rett som det er inn i den uferdige butikken til Nina i Paradiset og snokar i hyllene.
Dette har resultert i litt handel. For eit par dagar sidan kom varene i hus. Desse utruleg søte små skålene til telys kunne eg ikkje stå imot....Dei har fått plass på dette sinkbrettet enn så lenge. Om litt skal sinkbrettet få æra av å vere adventsstake. Då skal også desse tala på biletet under vere med. Korga i bakgrunnen har eg også plukka frå hyllene i Paradiset. Det vesle sinkfatet er av same merke som det avlange, men det har eg plukka i hyllene til ein blomster og interiørbutikk i Balestrand (som eg ikkje hugsar navnet på i farten).


Denne såpa fann eg også i Balestrand. Den har fått plass i denne gamle flotte såpekoppen som eg har tatt vare på frå gamal tid. Dette får sin plass på nye badet...I Balestrand har dei også Greengate. Eg har no i eit halvt års tid, kikka på dei ulike variantane i den hylla. Denne gangen blei to eksemplar med meg heim. Syns dei matcha putene på kjøkkenet ganske bra...


Og så har eg vore ein tur innom gjenbruksbutikken... Det var det eit par skattar som venta på meg denne veka. Eit stettfat....


Og denne utruleg søte skåla frå Figgjo. Med sommarfuglar på, var den ikkje lett å gå ifrå!


Denne veka har eg funne hjarteknaggar på Kid, flotte var dei. Trur dei havnar på vaskerommet..

Og så har eg vunne! 2 gangar! Først hos Hobbyrommet, ein overraskelsestoffpakke. Denne dama har mange skattar i stoff, og eg var skikkeleg heldig og fekk litt av dei. Gledar meg til å begynne på dei!


Og så hos Lykkelitens Boble, ein skikkeleg koseleg pakke. Med flott oppvaskkost og klut. Perfekt!Og serviettar, med yndlingsblomen Hortensia, og "pyntedingsar" som eg ha tenkt å pynte lys med. Også perfekt!

Sjå alt det koselege som var i pakken!Jøyemeg kor mykje eg har fått i hus denne veka! Morro var det, men kan nok ikkje fortsette i dette tempoet, då blir det snart fullt! No skal eg forresten på julemarknad, kanskje eg finn skattar det og....?

4 kommentarer:

Linda sa...

Så mye fint du har handlet!
Skikkelig vinnerlykke du har da!..Heldigris!
Fine gaver og en knall herlig stoffpakke!
Artig å finne noe annet enn regninger og reklame i postkassa!
Jeg ser ikke noe svart på det teppeprosjektet mitt, jeg har jo heklet 2 store tepper fra før.
Så jeg vet hva jeg går til.

Klem Linda

Solveig sa...

Så masse fiiint du har fåt deg, Heidi! Kan tenke meg at du har kost deg med alt det vakre. Veldig kjekt å få seg noe nytt. Jeg er også et lys-menneske og har litt av en jobb å sløkke alt før natta:o))
Gratulerer med gevinstene! Kjempeflott. Er sikker på at vi snart får se noen bilder av tekstilprosjektet:o)))
Takk for koselig melding. Vi tar en tur i fjorden så snart toalettet er tilbake på plass. Ikke lett med slike nymotens greier:o)
Nattaklem fra Solveig

Margrethes hus og hage sa...

Så mye flott du har kjøpt inn :) Og heldige deg som har vinnerlykke! Artig med pakke i posten.

Ang. høner og hauk, så har vi hane, han er flink til å holde orden i hønseflokken, men fortsatt ung. Jeg har kun dverghøns, så det kan jo ha litt å si. Ellers er hauken en freidig fyr, har jeg skjønt... Ørn er det også i området, så nå er hele hønegården tettet helt tett, også i taket. Håper ikke det forsvinner flere høner.

Ønsker deg en fin kveld :) Hilsen Margrethe

Nostalgia sa...

Heldiggris, kjempefine premier !

Mye fint du har "snopt" også :-)

Ønsker deg en deilg helg,kjære du
Klem, Nostalgia