mandag 16. november 2009

Hjartedilla!
Den siste tida har eg hatt dilla på å sy hjarter. Det har blitt mange variantar. Stadig nye idèar til utgaver dukkar opp! Mest spennande å sy, ikkje så spennande å stappe, og sy att holet....Så det har vore mange uferdige objekt.... Men no har eg skjerpa meg og stappa og sydd litt. Tenkte å vise litt av dei eg har produsert.

Det har blitt lite blogging denne veka. Vi har vore travelt opptatt pga eit slikt lite kryp som er avbilda under. Ronja har hangla i fleire veker. Etter mange turar hos lege, mange blodprøvar og vurderingar avsløra det seg til slutt ein borreliainfeksjon. Fysjom! Men no er vi igang med behandling. Intavenøs i 14 dagar, så det blir mange turar for behandling. Men det må til!


Så over til hjarter..og litt til.
Sist helg var det julemarknad i bygda. Ein klassekamerat til mine 10-åringar hadde støypt lys som han selde. Gutane mina var truleg blant dei beste kundane. Vi har iallefall no ei fin samling med grøne lys på kjøkkenbordet. I går måtte eg kjøpe ein Azalea. Begynte forsiktig med kvit, ettersom eg tenkte eg skulle vente litt til med dei lilla og røde, sidan dei er litt meir "julete".

Eg har fått ei gammal potte, som nok er ubrukt, etter ein landhandel som er nedlagt for mange år sidan. Det står prislapp under, kr 8,75 trur eg det var... Morsomt. Potta er fra Cathrineholm og egnar seg fint som potteskjular.

Eg har og forsøkt meg på lysdekorering. På avstand ser det jo ikkje så verst ut... Lyt nok prøve dette fleire gangar... Øvelse gjer vel meister...?


Dagen i dag har i grove trekk bestått av rydding av eit hus som har vore forsømt siste veka, litt gjester, behandlingstur med Ronja, besøk, litt hjartestapping, ferdiggjeringa av eit utkast av ei oppgave i mi videreutdanning som er sendt til veiledning (puh!) og no til sist, langt på natt, eit lite blogginnlegg. Alt i alt ikkje så verst... No gjenstår det å overvinne lakenskrekken! Ha ei god natt!
3 kommentarer:

Her bur; Espen, Anna Elisa og Simen, Agnar og Sonja sa...

Den eine hjerteengelen lignar på Mali!

Bossa sa...

Så flotte hjerter da..... Og fysjom, fysjom for den flotten. Ekleste kryp jeg vet om. Hadde noen på hundene i sommer, men de ble heldigvis ikke syke.
God bedring til Ronja.
Klem :)

Lykkeliten sa...

Hei Heidi!

Stikker innom for å ønske deg lykke til på min trekning i morgen!

Klem lykkeliten