fredag 20. november 2009

Greengate i Førde

Oppdagelse!Rart at ingen forhandlar Greengate i Førde har eg tenkt av og til. For eit par veker sidan kjøpte eg meg eit par koppar i Balestrand, det var inntil då, den einaste staden eg hadde oppdaga som selde dette. I går var vi på jakt etter nokre knottar til eit gammalt nattbord. Vi hadde sett i eit vindu i ein "ny" butikk litt utanfor sentrum at det truleg kunne finnast knottar der. Og kanskje litt andre småting. Det som openberra seg når vi kom inn var ei heil avdeling med Greengate, godt gøymt bak i ein krok. Og butikken har vore der i nesten eit år! Attpåtil er det i kjellaren, under vår "byhytte" (les leilighet). Hoho, for ein oppdagelse! Trur kanskje det er mange andre som heller ikkje har oppdaga dette. Så om du likar Greengate. Ta ein tur til den vesle butikken i kjellaren under Førde Terrasse, Flatene 1!To nye grøne, med prikkar denne gangen. Så no kan vi ha gjester...

7 kommentarer:

Therese fra huset med de rare i sa...

Så kjekt å vite hvis man skal til Førde noen gang;) Jeg og har en tendens til å lete etter noe som jeg ikke finner- for så å oppdage at det har vært tilgjengelig over lang tid... Jaja øya er hvertfall det første man blir blind på;) Og ikke rart man blir litt blendet i alle de flotte interiørbutikkene:)

Ønsker deg en flott helg!

Nostalgia sa...

Der skal jeg jammen inn neste gang jeg er i Førde. Har hytte i Naustdal, så vi drar jo forbi. Masse fint du har laget i innlegget under her !!

Du er flink !

Ønsker deg en deilig kveld i ruskeværet :-)

Klem, Nostalgia

Kristine sa...

Det var litt av ein oppdagelse. Eg ante ikkje at det fantest ein butikk der. Du har visst blitt bitt av greengatebasillen, du;)

Nattevaktshelsing med ønske om ein god søndag!

Margrethes hus og hage sa...

Den butikke skal jeg besøke når jeg er på de trakter neste gang :) GG er koselig :)

Jeg har heller ikke sansen for at alt skal males hvitt, men jeg ser tingene an. Gamle antikviteter i god stand maler jeg aldri. Men nye ting som jeg heller vil ha hvite, koster det meg lite å male over :)

Ønsker deg en fin uke. Hilsen Margrethe

atle sa...

Hei når det er snakk om Green Gate er det vert og sjekke Laila's Blomster i Askvoll
www.lailasblomster.no

Anonym sa...

Vet du om de fortsatt selger Greengate i Førde? :)

Heidi sa...

Hei. Ja, dei selger litt Greengate på Ting i Førde. Men meiner vi har betre utvalg her på Flatheim ;-)