torsdag 20. august 2009

Nytt bad og bruktfunn


Fann 5 slike stolar på gjenbruksbutikken for nokre veker sidan. Har ein plan for dei etterkvart. Foreløbig er dei plasserte rundt i huset, på kontoret, i stova, på badet osv. På badet har eg ein plan for ein slags benk etterkvart, men inntil videre har denne stolen plass her.Fine knaggar syns eg. Spennande å leite etter det rette tilbehøret. Er litt på veg med desse her. Så no er liksom malen sett for kva meir som kan få lov å komme inn her. Blir spennande å jakte videre....
Badet begynner no å ta form. Manglar dusjdører og litt maling på ei list og dørlister. Og så er det det berømte tilbehøret. Får ta det over langs, så dumpar eg nok borti det rette etterkvart. Det som er morsomt med badet er at det er sett saman av restar og litt gjenbruk. Det likar eg godt. Å sjå at ting kan nyttast ein plass i staden for å kaste det, eller berre stable det vekk og gløyme det. Flisane på veggen og skiferen på golvet er restar frå tidlegare prosjekt. Lampekuplane har eg spart på sidan vi flytta inn i huset og bytte dei ut med diverse anna belysning. No kom dei til nytte. Godt fornøgd med det. Skap og speil er nye. Det same er panelen, men det er same type panel som er nytt ellers i huset der det er panel frå gammalt av.
Då er det om å gjere å få unna siste rest, og vente på at malingslukta skal forsvinne ;-)1 kommentar:

Kristine sa...

Så kjekt at du forbarma deg over desse fine stolane! Eg såg dei på gjenbruksbutikken og tenkte at "den som har plass til desse er heldig":)