mandag 2. mai 2011

Flatheim kjem fram att frå snøenPlutseleg vart det vår!

Siste dagane før påske forsvann snøen i rekordfart.
Det vart litt travelt for litt av kvart hadde snøa ned og var flott gøymt under det kvite teppet.
Full fart fram med rive og trillebår, og få vekk alt rusk og rask, kvist og kvast.

Litt påskeliljer måtte på plass også.
Sjølv om det freistar å oppsøke hagesentera er det berre å ta det litt roleg, kan nok bli både snø og frostnetter her i fjellet ei god stund framover endå.

Men det blir ikkje lenge før stemorsblomster skal i jorda, dei toler ein støyt.Og dei som styrer seg sjølv må sjølvsagt få lov til det. Eg har ei tue med snøklokker i hagen, og dei ventar ikkje lenge før dei viser seg i full prakt.


Vi har også henta nye kyllingar til gards. Dette er fire dverg cochinar. Dei har tøfler på, og er veldig nusselege. Her har dei fått lov å boltre seg litt i hagen i fineveret. Trur dei syns det er ganske stas.

I dag har naboen dradd ut gyllevogna, så no er vårlukta på plass og. Den er heldigvis forbigåande.

Etter ein litt stille periode på bloggen, satsar eg no på litt hyppigare oppdatering. Vaknar liksom litt til liv ilag med alt anna i naturen!

2 kommentarer:

Ekte Interiør sa...

Skjønner godt at du må vente litt med innkjøpt av blomster, det gjør jo tom vi her nede! ;-) Kan fort bli en frostnatt. Nydelige kyllinger! Det er så fint når hønene har små tofser på føttene. Gleder meg til å lese mer hos deg fremover! :-)

Ekte Interiør sa...

Heidi du har helt rett! Duften av syrinene er helt rå! Jeg plukker buketter og setter i hver krok av huset under den korte tid de blomstrer. Fantastisk!