onsdag 22. september 2010

Litt lunare....


Tv -stova har fått ny habitt igjen...
Etter å ha hatt lyse (kvite gardiner) gjennom sommaren, er det no på tide å lune det litt igjen.
Desse støvgrøne gardinene fekk æra av å friske opp kjøkkenet til sommaren, no er det "roa ned" att med lyst, gråblått, og gardinene har fått ny jobb. Framover skal dei nemleg lune det litt i tv-stova for hausten. Mesteparten av dei kvite putene fekk fyken, og vart erstatt med støvgrønne og litt andre lyse puter. Som vanleg er det ingenting som kjem til sin rett på bilda eg tar, men det er no eit forsøk....

Lappeteppet over den svarte sofaen får ligg ei stund til. Det ligg til og med skeivt til ære for blogglesarane ;-).Bordet er ein gammal butikkdisk, funnen på loftet her, for mange år sidan. Vi fekk laga bein på den, og den har sidan fungert som bord. Det morsomme er at innholdet kan bytast etter humør og interiøret ellers. dermed fekk den litt grønt tema no, ettersom det vart grøne gardiner.Må finne litt meir og putte inn i her, trur eg...

Bladet Gamle Hus og Hager har også fått plass her. Kjempebra blad, å anbefale for dei som likar det litt gammalt ;-). Mange gode råd mm. å hente her.


Stilaset står fortsatt godt på den siste veggen....
Forandring fryder, og dette var fort gjort! Noko som er meir tidkrevande er min idè om å male ei bokhylle, som dekkar ein heil vegg i dette rommet...Trur ikkje eg skal syne bilder av den med det første.

3 kommentarer:

Nostalgia sa...

Forandring fryder :-) Jeg skal skifte gardiner når jeg kommer hjem fra jobb idag :-) Nydelig grønnfarve p både gardiner og puter. Så gøy det bordet var da ! Artig med noe slikt og at du kan legge ulike ting ned i.
Ønsker deg en fiiin torsdag !Her striregner det, men til helgen skal det bli fint. Flott loppisvær ;-)

Nostalgia :-)

lisje astrid's husblogg sa...

Utruleg koseleg!
Likte bordet ditt kjempe godt..

Alltid kjekt med forandring:)

Takk for fine ord♥

God fredag:)

Klem frå Astrid♥

Margrethes hus og hage sa...

Det er kjekt å forandre litt :) Og for et artig bord! Morsomt med gjenbruk, og spesielt når det blir så flott som her!

Jeg leser også Gamle hus og hager, og liker bladet kjempegodt. Masse inspirasjon.

Takk for koselig gratulasjon :)
Ønsker deg en fin helg videre. Hilsen Margrethe