søndag 7. august 2011

Litt hage....Likar igrunn å surre litt i hagen....
Og nokre nye prosjekt kvar sesong er ikkje til å unngå.
I år har det blitt grusgangar. Det var eit vinn-vinn prosjekt, der grastorva forsvann opp på taket på gapahuken. Eg likar igrunn godt slike prosjekt som på ein måte er to på ein gang.
Bedet under terrassen måtte sjølvsagt også utvidast, for vi kunne jo ikkje ha ei stripe med plen mellom grusgangen og bedet! Trur dette var ei stor forbedring som vi vil setje pris på. Dessutan blir inngangen til Nostalgi-kjellaren både betre og finare. Faktisk var vel dette prosjektet kanskje tre-fire prosjekt på ein gang. Iallefall er det avkryssa på to-do-lista ;-)Urtehagen som vi så smått starta på for eit par år sidan har også blitt udvida og utvikla. Kan fastslå at dei fleste urtane frå i fjor har overlevd denne tortur-kalde vinteren. Det er bra på ca 430 moh.Inspirert av Nina i Paradiset, fekk eg i fjor sommar på plass eit badekar ute i hagen. Må innrømme at det ikkje har vore brukt så veldig mykje. Men eg syns det er ganske koseleg, og kjekt å ha muligheit for eit karbad i det fri!


Ein gammal utslagsvask pyntar opp veggen på hønsehuset, og ein gammal benk som eg har "redda" har også fått plass i dette hjørnet av hagen.
Vi har stort sett hatt open kiosk med ymse innhald i sommar. Diplom-is og kaffi er ein slager. -Og i går forsvann jammen eitt av mine heimelaga lappe-sengetepper heilt til Tyskland. Litt artig det!

Syslar med tanken på eit interiør-innlegg i neste omgang.
Har vel skjedd eitt og anna på den fronten og ;-)

1 kommentar:

Solveig sa...

Så stor og koselig hage du har!! Helt nydelig og med store muligheter til masse kos;o)
Veldig flott med grusganger og store bed. Så flink du har vært å få det til;o)
Nå må det vel bli litt hagestell på meg også. Har nettopp landet etter 3 uker på tur. Kanskje det passer med en hyttetur neste uke, eller uka etter?;o)

Ønsker deg fine augustdager.
Klem fra Solveig