søndag 26. juli 2009

Gapahuken

Vi har ein idyllisk plass ved elva. Der har vi laga oss ein gapahuk. I sommar har vi blant anna hatt jonsokfeiringa der. Vi inviterte heile grenda og endå litt fleire til grilling og bålbrenning. Skikkeleg triveleg var det!


Ronja og tante Alvhild hadde laga jonsokkrans, slik det skal vere på jonsokafta.

Her ser vi gapahuken ein dag tidlegare i vår. Vi har laga langbord og benker i den, så det begynner å ta form. Etterkvart håpar vi å få på plass heller i golvet, slik at det blir litt jevnare og ikkje minst reinare.


Like ved gapahuken har vi eit stort steinbord med benker rundt. Her er det også fint å bade i elva når vassføring og temperatur er passeleg til det.Gapahuken er til leige for ein kveld eller ein dag, om nokon ynskjer litt andre omgivelsar for ein grillfest eller eit lite selskap. Det er også mogeleg å finne teltplassar ved gapahuken. Ny, fin utedo har vi bygd i sommar i tilknytning til gapahuken.
Utsikten er fin. Bak røyken har vi den nye brua over Likholefossen. Dette er ein fin "innfartsstad" til Fossestien.

2 kommentarer:

Solveig sa...

Takk for koselig kommentar, Heidi!!
Så kjekt at du la igjen et spor, for da fant jeg bloggen din!! Kjempeflott naturbilder du viser her! Det ser bare så inderlig idyllisk og trivelig ut! Det er slik man slapper av og skaper minner sammen med barna :-)

Ønsker deg en flott morgendag!

Klem fra Solveig

Solveig sa...

Takk for kjempekos kommentar :o) Blogg i vei, du :-) Kan tenke meg du har masse å vise frem når jeg ser disse flotte opplevelse-bildene!
Ha en strålende uke :o)

Klem fra Solveig