tirsdag 28. desember 2010

10 000 og trekning!

No overdriv eg litt...er ikkje 10 000 besøkande nett endå, men det nermar seg...
Og då tenkte eg at det er på sin plass å trekke ei gave her på bloggen. Om 4 veker+ kjem sola tilbake her, og ho er hjarteleg velkommen! For tida spekulerer eg på nyttårsforsett. Har funne ut at det ikkje er så dumt, og om eg fortel dei til nokon, så greier eg å halde dei og. Tidlegare har eg hatt "skal ikkje"-forsett. Eg trur nok det er lettare enn "skal"-forsett. Men eg trur kanskje det er på tide å avansere litt og satse på "skal"-forsett i år ;-). Vel, vel, eg har nokre dagar igjen på å formulere det....så vi får sjå kva det endar med...

Mens eg ventar på at sola kjem tilbake, og i manko på gode, nye bilder, trøstar eg meg med nokre litt gamle sommarbilder, frå ein sommartur på fjellet her med gutane. Eg er og svært interessert i litt høgre temperaturar framover, både vinter og sommartemperaturar. Gjerne litt snø og (gjeld vinter), for no er det knapt til å gå på ski, og då er jo vinteren heilt ubrukeleg, med altfor lite snø, og altfor mange kuldegrader.Vel, iallefall, besøkstalet etter at eg starta teljaren i fjor haust, har snart nådd 10 000. Akkurat kva eg skal trekke har eg ikkje spekulert ut endå, men ei gave skal det bli!
For å vere med i trekninga må eg få ein kommentar på dette innlegget, slik at eg har nokon å trekke mellom ;-). Trekninga vil foregå så fort eg oppdagar at teljaren passerer det magiske talet. Så her er det berre å hive seg rundt!